Pojištění od Victoria Volksbanken pojišťovna má co nabídnout

02.02.2010 21:09

 

Pojistný produkt EVENTUS od VICTORIA VOLKSBANKEN Pojišťovna, a.s. se začal velmi dobře ujímat. Policisté chápou, jak je důležité být zajištěn na stáří a pro případ trvalé invalidity.

Již bylo uzavřeno více než 130 smluv. Prvními, kdo pochopili výjimečnost tohoto produktu a uzavřeli pojistnou smlouvu byli předseda NOS PČR JUDr. Milan Štěpánek a místopředseda NOS PČR Bc. Daniel Bláha.

Co mne vedlo k tomu, abych uzavřel smlouvu o pojistném produktu?

Mám tři děti a manželku na rodičovské dovolené. Jsou plně závislí na mém příjmu. Nedokáži si představit, jak bychom vycházeli v případě, že bych se stal plně invalidní např. z důvodu dopravní nehody cestou do zaměstnání nebo z důvodu úrazu při sportu a nebyl dále schopen služby. Z toho důvodu jsem využil možnosti pojistit sebe a za poloviční cenu i ostatní rodinné příslušníky. Důležitým motivem bylo i to, že jsem od 1.1.2010 do 1.7.2013 pozbyl nároku na výsluhový příspěvek, který bych v případě neschopnosti ke službě z důvodu invalidity pobíral. Tři a půl roku mi bude trvat, než dosáhnu 15 let služby (a opět získám nárok na výsluhový příspěvek) a po tuto dobu bych byl v podstatě nechráněný. Případná doživotní renta ve výši 12 000 Kč měsíčně tyto mé obavy ale zaplašila.

Co je u pojistného produktu EVENTUS nového?

Členové NOS PČR budou nadále zvýhodněni výši případné doživotní renty. U nečlenů doživotní renta bude činit 10 000 Kč měsíčně a u členů NOS PČR 12 000 Kč měsíčně.

Policisté a občanští zaměstnanci, zařazení u Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, mohou využít příspěvku FKSP ve výši až 300 Kč měsíčně při uzavření pojistného produktu EVENTUS u VICTORIA VOLKSBANKEN Pojišťovna, a.s. Obdobná výhoda se připravuje od února 2010 i pro policisty a občanské zaměstnance Služby cizinecké policie. Nadále se budeme snažit o to, aby takovou výhodu mohli čerpat i v dalších krajích.

 

Bc. Daniel Bláha, místopředseda NOS PČR

—————

Zpět